Dintre un geniu stresat și un idiot fericit…

Dintre un geniu stresat și un idiot fericit aș alege un geniu stresat. Eu cred ca am două temeri, să mă trezesc când mor, în mormânt sau să mor între proști. Cred că asta e. Cu cât știi mai puține ești mai liniștit sufletește, dar eu sunt hiperactivă și ar fi imposibil să mă liniștească neștiutul. Prefer să fiu activă și psihic și fizic și sentimental. Liniștea mea constă într-un program activ continuu. Eu când nu am activitate, mă simt nefolositoare, nu am liniște.

Când eram mică, mama mea mi-a spus că atunci când o să cresc mare o să fiu foarte frumoasă. Și mi-a spus să nu rămân doar o fată frumoasă. Să studiez multe, să excelez într-un domeniu, dar să am o cultură generală cât mai vastă. Pentru ca să fiu și frumoasă cât și inteligentă, deoarece asta înseamnă să fi o femeie puternică. Mama mea m-a învățat că trăim încă într-o lume a bărbaților și trebuie să lucrez de două ori mai mult.

*NE-AR PLĂCEA SĂ AUZIM SI POVESTEA TA! O POȚI ÎMPĂRTĂȘI CU NOI ÎN SECTIUNEA DE COMENTARII.*
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrShare on Reddit

This post is also available in: Engleză

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *