Job-ul ideal pentru mine ar fi …

În prezent lucrez ca și barman, dar dacă stau să mă gândesc job-ul ideal pentru mine ar însemna să fiu tester de biciclete de downhill și de street și să fac parte dintr-o echipă mare cum sunt cei de la Red Bull sau Monster. Să fii rider la una dintre aceste echipe cred ca e o realizare imensă pentru orice biker. Să ai sansa să ajungi la cele mai tari competiții , în cele mai faine locații, să ai parte de cei mai buni instructori și cele mai tari biciclete este un lucru minunat. Sportul ăsta în sine, e senzațional și mă regăsesc în el cu fiecare moment în care îl practic. E vorba despre senzații și adrenalină, momentul în care cobori cu viteză și ai atâta adrenalină în tine încât nu îți dai seama dacă respiri sau nu. Dar de un lucru ești sigur, trăiești momentul respectiv.  Atunci când sari de pe o rampă și toți ochii sunt ațintiți asupra ta, când dai un trick sau dacă îți reușește aterizarea, acestea sunt momente senzaționale din viața unui biker. De asta iubesc sportul ăsta și pentru că nu e ca celelalte. Deși e competitiv ,înainte și după competitie toți sunt și rămân prieteni!

*NE-AR PLĂCEA SĂ AUZIM SI POVESTEA TA! O POȚI ÎMPĂRTĂȘI CU NOI ÎN SECTIUNEA DE COMENTARII.*
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrShare on Reddit

This post is also available in: Engleză

2 comments

  1. Chiriac Elena Madalina spune:

    Job-ul ideal pentru mine ar fi clar o cariera in actorie. De mica auzeam intrebarea: „Tu ce vrei sa devii cand cresti mare”? si habar nu aveam cum sa explic oamenilor ca eu imi doresc sa experimentez toate job-urile din lume, insa totul sa fie un rol, pe o perioada nedeterminata. Crescand mai mare am realizat ca cuvantul perfect pentru ce imi doream eu, si cariera perfecta pentru mine era actoria. Sunt la varsta de 22 de ani, si inca nu mi-am indeplinit visul, insa ma indrept spre el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *