Ultima mea aventură…

 

Ultimul lucru care se potrivește cu definiția mea aventură a fost proiectul meu de voluntariat prin intermediul AIESEC în Egipt. Incertitudine. Acesta este cuvântul care descrie cel mai bine ceea ce înseamnă o aventură pentru mine. Și voluntariatul a fost tot despre asta. De fapt a fost prima dată când am plecat din România. Pe atunci, aveam o dorință ciudată de a lua o pauză de la viața mea normală, și să trăiască o alta pentru un timp. Și am vrut ceva care mi-ar face mintea să explodeze. Și a fost exact ceea ce am cerut: incertitudinea! N-am știut la ce să mă aștept de la oameni, de la străzi, de la locul de cazare, de la copii cu care am mer să lucrez, de la vreme … nu știam la ce să mă aștept de la mine și cu ce urma să mă confrunt în viața de zi cu zi acolo. Mi-a plăcut atât de mult!

Eu cred că incertitudinile mă fac să cresc, m-au adus mai aproape de sinele meu adevărat. Cum pot ajunge să mă cunosc, dacă mă blochez în circumstanțe din care eu știu la ce să mă aștept în continuare? Așa că gândindu-mă la următoarea mea aventură, vreau cu tărie să călătoreasc din nou undeva. Pentru a petrece câteva luni acolo și să văd acolo de la mari orașe la natură. Și să merg pur și simplu pe străzi, pentru a vorbi cu oamenii necunoscuți și să mă las surprins. Să cresc și să găsesc noi pasiuni pe care nu știam că le am putea avea.

Și dorința de a face toate acestea este mai mare și mai mare, cu fiecare cuvânt pe care l-am scris aici. Și mă voi asigura că totul se va întâmpla. Ce zici tu, cititor necunoscut, ce vei face în următoarea ta aventură?

*NE-AR PLĂCEA SĂ AUZIM SI POVESTEA TA! O POȚI ÎMPĂRTĂȘI CU NOI ÎN SECTIUNEA DE COMENTARII.*
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on TumblrShare on Reddit

This post is also available in: Engleză

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *